Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Snakt uw woning naar een kleine of grote restyling?

Interieurinrichting Oude-Trunhout is dé specialist voor interieurinrichting in de regio. Van stijl- en kleuradvies tot meubelen, verlichting, vloerbedekking, gordijnen en accessoires!
Heeft u oog voor detail?

Een bezoekje van onze interieurstylisten levert u gegarandeerd nieuwe tips en inzichten op.

Interieuradvies

Professioneel interieuradvies is betaalbaarder dan u denkt. Onze stylisten komen langs bij u thuis voor slechts €100. Bestelt u nadien uw producten bij ons? Dan betalen wij u dit bedrag integraal terug.

Inrichting

Wij hebben alles in huis voor de volledige inrichting van uw woning. Van gordijnen, verf of vloerbekleding tot meubelen en verlichting. Al onze producten worden aangeraden door specialisten!

Accessoires

Heeft u oog voor detail? Dan vindt u vast uw gading in ons uitgebreide assortiment kwalitatieve accessoires. Een greep uit onze topmerken? Sigma, Farrow Ball, Flamant en Ralph Lauren.
Specialiteiten

uw specialist voor interieurinrichting en -advies in Oud-Turnhout

Onze winkel is al jaren een referentie voor interieurinrichting, interieuradvies op maat, gordijnen, vloerbekleding, verf en ander decoratiemateriaal.

Wij bieden u een breed gamma producten van topkwaliteit, aangeraden door professionele interieurvormgevers. Ook voor meubelen en verlichting zit u meer dan goed bij Interieurinrichting - Oud Turnhout!

Onze missie? Van uw woning een uniek plaatje maken. Zodat u uw gasten met een glimlach van oor tot oor kunt ontvangen in uw gerestylede woning. En u ’s avonds lekker kunt thuiskomen in een atmosfeer die helemaal afgestemd is op uw wensen en smaak.


Waarvoor kunt u terecht bij Interieurinrichting - Oud Turnhout?

• Interieurinrichting
• Kleur- en stijladvies
• Raamdecoratie
• Begeleiding bij de aankoop van meubels, verlichting en accessoires

Interieurinrichting in de regio Oud-Turnhout en ver daarbuiten, daar zijn we sterk in. Contacteer ons voor een interieuradvies  op maat. Onze professionals zullen u verbazen met verrassende tips en creatieve adviezen.

Interieurinrichting in Oud-Turnhout: wij bezorgen uw huis de ´final touch´

Wilt u graag professioneel interieuradvies, net zoals in de restylingprogramma’s op tv?

Dan komen onze interieurvormgevers bij u langs met een hoop nuttige kleur- en stijltips. Maar ook met een heleboel kleurstalen en stoffen onder de arm. Zo krijgt u meteen een goed beeld van hoe uw woning er binnenkort kan uitzien.

Bent u pas klaar met bouwen of verbouwen? Dan is het nu hét geknipte moment voor de final touch. Het resultaat: binnenkort lekker cocoonen in een nieuw en warm nest, badend in de sfeer van uw dromen.Professioneel interieuradvies hoeft niet duur te zijn. Onze stylisten komen bij u langs voor slechts €100. Gaat u daarna met ons in zee voor de nieuwe inrichting van uw huis? Dan betalen wij u het interieuradvies meteen terug.

Een bezoekje van onze interieurstylisten levert u gegarandeerd nieuwe tips en inzichten op. Ze geven u ook graag persoonlijk advies bij de aankoop van uw nieuwe meubilair.

Bent u op zoek naar het beste adres voor interieurinrichting  in Oud-Turnhout? Dan loopt u langs bij, dé specialist in de regio voor uw volledige binnenhuisinrichting. Bel of mail ons gerust voor meer vrijblijvende informatie!
© 2013-2017 Interieurinrichting Oud Turnhout
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Interieurinrichting Oud Turnhout
Grote Markt 23/4
2300 Turnhout
Tel.: +32 14490490
Contacteer ons